• 0px
  • -960px

MVK ondersteuning

Uw bedrijf is VCA of VCU gecertificeerd, of u bent bezig met het behalen van een VCA of VCU certificering? Dan moet u voldoen aan de eis met betrekking tot MVK ondersteuning.

VCA en VCU vragen om MVK ondersteuning betreffende de VGM-taken (veiligheid, gezondheid en milieu). Het is niet nodig om iemand binnen uw organisatie de opleiding MVK te laten volgen, u mag voor uw MVK ondersteuning een externe partij inschakelen. De MVK-deskundige dient echter wel een door Hobéon SKO erkend MVK-diploma te hebben. Johannes Adviesburo biedt u graag deze ondersteuning.
 
Met onze MVK ondersteuning kunt u te allen tijde bij onze MVK-ers terecht met vragen op het gebied van VGM. Daarnaast kunnen zij u bijstaan bij de volgende werkzaamheden:
-          Het opstellen of implementeren van uw RI&E
-          Vraagstukken m.b.t. machineveiligheid,
-          Vraagstukken m.b.t. gevaarlijke stoffen,
-          Taak-Risico Analyses,
-          V&G-plannen,
-          Het opstellen van procedures en instructies, veiligheidsplannen en het geven van advies
 
De MVK ondersteuning kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld het houden van interne audits, of een algemene ‘check’ van uw RI&E.
 
Zoals genoemd bieden wij u graag de ondersteuning in uw VGM-taken. Voor de bovengenoemde werkzaamheden kunnen wij u een passende aanbieding doen. De tijdsbesteding is afhankelijk van uw wensen en type organisatie, maar zit gemiddeld rond de 2-4 dagdelen per jaar.


Adres:
Steenhouwer 34
9502 ET  STADSKANAAL

Telefoon:
0599-652287 (08:00u-17:00u)

E-mail:
info@johannesadviesburo.nl

KvK-nr: 69077355
BTW-nr: NL.8577.20.636.B01
IBAN: NL 56 RABO 0307 6892 55Bel Johannes AdviesburoMail Johannes Adviesburo