• 0px
  • -960px

Update Coronavirus (COVID-19)

Laatste update: 2 maart 2021, 08:34

Op dinsdag 23 februari jl. heeft het kabinet besloten dat, met uiterste zorg voor de veiligheid, bepaalde werkzaamheden weer voortgezet mogen worden. Het NIBHV, het Oranje Kruis, en verschillende brancheorganisaties hebben aangegeven dat bepaalde cursussen weer voortgezet mogen worden. Immers: voor de mensen die aan het werk zijn moet een veilige werkplek geborgd kunnen worden.

Dit onderbouwen zij met de wijzigingsregeling van de overheid, met het kenmerk 1812443-217083-WJZ. Hierin geeft de overheid aan dat er een uitzondering op de lockdown gemaakt wordt voor opleidingen en cursussen gericht op bedrijfsveiligheid. Specifiek noemen zij als voorbeelden hulpverleningshandelingen en werken in, op en vanaf een voer- en vaartuig.

Wat betekent dit voor de cursussen?

Dit betekent dat wij weer cursussen mogen inplannen. De VCA examens werden al rustig weer ingepland, maar nu zullen ook cursussen zoals BHV, EHBO en andere cursussen weer ingepland worden. Uiteraard nemen wij de veiligheid van onze cursisten nog steeds zeer serieus. Vanaf het begin van de pandemie hebben wij verschillende voorzorgsmaatregelen genomen bovenop de basismaatregelen:
  • De groepen zijn kleiner.
  • Er zijn extra markeringen en instructies in het gebouw om voldoende afstand te kunnen waarborgen.
  • De norm is dat bezoekers alleen verder het pand in mogen wanneer daar reden toe is. Dat betekent dat leveranciers, vertegenwoordigers en bezoekers zonder afspraak dus achter de tafel bij de deur moeten blijven.
  • Wij vragen iedereen om een mondkapje te dragen in de openbare gedeeltes van onze cursuslocatie.
  • Alle cursisten dienen aan het begin van de cursus te bevestigen dat zij geen klachten hebben.
Met deze maatregelen is het mogelijk om cursussen op verantwoorde wijze weer te kunnen aanbieden. Aanmelden voor een cursus? Kijk snel in onze cursusagenda:


NAAR CURSUSAGENDA →
Adres:
Steenhouwer 34
9502 ET  STADSKANAAL

Telefoon:
0599-652287 (08:00u-17:00u)

E-mail:
info@johannesadviesburo.nl

KvK-nr: 69077355
BTW-nr: NL.8577.20.636.B01
IBAN: NL 56 RABO 0307 6892 55Bel Johannes AdviesburoMail Johannes Adviesburo