• 0px
  • -960px

SOG opleidingen

Johannes Adviesburo verzorgt verschillende SOG cursussen zoals; de Hoogwerker (alle categoriën), de Heftruck, werken aan lagedruk flenzen, werken aan hogedruk flenzen, flensmonteur onder protocol en veilig verplaatsen van lasten. Johannes Adviesburo biedt u deze SOG trainingen / cursussen aan om te voldoen aan de kwaliteitseisen die door een opdrachtgever gesteld worden. Zonder deze SOG trainingen / cursussen mag u anders geen werkzaamheden uitvoeren.

Verschil SOG cursus en eigen certificering Johannes Adviesburo

Er is inhoudelijk geen enkel verschil tussen bijvoorbeeld een heftruck cursus onder de vlag van SOG of Johannes Adviesburo. Beide cursussen / trainingen voldoen aan de eisen die in de ARBO-wet gesteld worden. Het enige verschil is de cursusprijs. Johannes Adviesburo moet een extra afdracht aan SOG/SSVV doen, zodat u geregistreerd wordt.

Goedgekeurde SOG locaties

Johannes Adviesburo beschikt over eigen opleidingslocatie waar u alle SOG cursussen kan volgen. Daarnaast bieden wij onze SOG Opleidingen aan in heel Nederland. Wij maken dan gebruik van een opleidingslocatie van één van onze collega's. De SOG cursus / training wordt dan natuurlijk door een eigen SOG docent van Johannes Adviesburo verzorgd. Zo blijft u verzekerd van een hoogstaande kwaliteit.

SOG cursus bij u op locatie

Natuurlijk is het ook mogeiijk om een SOG cursus / training bij u op locatie te verzorgen. Echter moet u dan aan alle eisen, die het SSVV stelt, voldoen.

Cursusomschrijvingen SOG

Hieronder staan de verschillende SOG cursusomschrijvingen. 
Adres:
Steenhouwer 34
9502 ET  STADSKANAAL

Telefoon:
0599-652287 (08:00u-17:00u)

E-mail:
info@johannesadviesburo.nl

KvK-nr: 69077355
BTW-nr: NL.8577.20.636.B01
IBAN: NL 56 RABO 0307 6892 55Bel Johannes AdviesburoMail Johannes Adviesburo